Om oss

Vekstra Hadeland Regnskap AS –

Lokal ledende økonomipartner

b-og-e

Vi hjelper deg å holde orden på økonomien og skape bedre inntjening!

Vekstra Hadeland Regnskap AS er et autorisert regnskapsbyrå med 18 ansatte, hvorav 7 er autoriserte regnskapsførere. Kontoret ligger i Gran sentrum. Her utfører vi tjenester for næringsdrivende innen svært forskjellige bransjer og legger stor vekt på å være en aktiv samarbeidspartner for kundene. Hos oss møter du faglig dyktige og trivelige saksbehandlere som vil gi deg personlig oppfølging.

g-o-j

Det foregår for tiden en rivende utvikling innen elektronisk behandling av bilag og vi er klare for og har tatt i bruk den nyeste teknologien som forenkler hverdagen for våre kunder.

Kompetanse, erfaring, kontroll og høy servicegrad er stikkord som er viktige å legge vekt på når regnskapsbyrå velges. Hos oss i Vekstra Hadeland Regnskap AS får du nettopp det. Vi er i tillegg medlem av Regnskap Norge. Både små, mellomstore og større bedrifter ser fordelen av å sette ut hele eller deler av regnskapet til et profesjonelt regnskapsbyrå, da komplekse lover og regler innen økonomi og regnskap krever spisskompetanse, noe mange bedrifter velger å ikke ha i egen bedrift.